1. Splošno o pogojih poslovanja

Spodaj opisani Splošni pogoji poslovanja se navezujejo na spletna mesta in spletne trgovine katerih lastnik je družba Alvidis d.o.o. Pred uporabo spletnih mest in nakupov v spletnih trgovinah vam svetujemo, da si podrobno preberete spodaj opisane Splošne pogoje poslovanja. Z uporabo spletnih mest in nakupov v spletnih trgovinah se smatra, da se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in njihovimi določili. V primeru nestrinjanja vas prosimo, da spletnih mest in spletnih trgovin ne uporabljate. Družba Alvidis d.o.o. si pridružuje pravico kadarkoli brez predhodnega obvestila uporabnikov spremeniti Splošne pogoje poslovanja. Vsa določila v Splošnih pogojih poslovanja so za uporabnike spletnih mest in spletnih trgovin obvezna in zavezujoča.

 

2. Cene in načini plačevanja

Cene objavljene na spletnih mestih in v spletnih trgovinah so v EUR. Družba Alvidis d.o.o. je davčni zavezanec. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila s strani družbe Alvidis d.o.o. V času akcij ali dodatnih ugodnosti bo ob novi, znižani ceni objavljena tudi cena pred akcijo oziroma popustom.

 

Na spletnih mestih in spletnih trgovinah družba Alvidis d.o.o. omogoča naslenje načine plačevanja izdelkov:

  • po predračunu;
  • po povzetju;
  • preko direktnega bančnega nakazila na TRR družbe Alvidis d.o.o...

 

3. Dostava

Za naročila oziroma nakupe na spletnih mestih ali spletnih trgovinah družbe Alvidis d.o.o. stroške dostave plača kupec. Dostavo naročenih izdelkov opravlja pogodbeni partner GLS Slovenija d.o.o. Stroški dostave se obračunavajo glede na težo in količino naročenih izdelkov. S točnim zneskom stroška dostave je kupec seznanjen ob nakupu izdelka.

Družba Alvidis d.o.o. po predhodnem dogovoru s kupcem naročene izdelke pošilja tudi v države Evropske skupnosti.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji in/ali potrjevanju naročila.

Kupec je v primeru nejasnosti ali težav z dobavo izdelkov obveščen s strani družbe Alvidis d.o.o. na kontaktne podatke, ki jih je navedel ob registraciji oziroma naročilu.

 

4. Postopek nakupa

a.       Oddaja naročila

Ob oddaji naročila se uporabniku ponudi možnost vnosa svojih »kontaktnih podatkov«, ki so potrebni za uspešno obdelavo in izdelavo naročenega izdelka. Ob oddaji naročila uporabnik prejme potrditveno elektronsko sporočilo na elektronski naslov, ki ga je uporabnik zapisal ob naročilu oziroma registraciji. V fazi oddaje naročila uporabnik izbere načine plačila;

b.       Potrjevanje naročila

V primeru če uporabnik naročila ne prekliče gre le to v nadaljno obdelavo. Ko družba Alvidis d.o.o. pregleda in preveri dobavljivost izbranih izdelkov gre nakup v potrditev. S potrditvijo naročila uporabnik spletnih mest in spletnih trgovin postane kupec. S tem korakom je med kupcem in družbo Alvidis d.o.o. pogodba o nakupu izdelkov sklenjena. Če izdelek ni na zalogi družba Alvidis d.o.o. o dobavnemu roku obvesti kupca;

c.        Blago odposlano

Družba Alvidis d.o.o. v obljubljenemu roku naročen izdelek zapakira in odpošlje s priloženimi dokumenti, ki so:

  • Originalni račun;
  • Garancijski list- če je potreben;
  • Navodila v slovenskemu jeziku;
  • Morebitni ostali dokumenti, ki so glede na specifiko izdelka oziroma blaga potrebni;

d.       Dobavni rok

Družba Alvidis d.o.o. bo izdelek odposlala najkasneje v roku treh delovnih dneh od prejema dokazila o plačilu, pod pogojem da je izdelek na zalogi. V primeru plačila po povzetju bo izdelek odposlano najkasneje v roku treh delovnih dni od potrjevanja naročila, pod pogojem da je izdelek na zalogi. Družba Alvidis d.o.o. v nobenemu primeru ni odgovorna za prekoračen rok dostave.

e.       Preklic naročila

Kupec lahko naročilo prekliče v 30 minutah po oddaji naročila po elektronski pošti.

 

5. Garancija

Izdelki objavljeni na spletnih mestih in spletnih trgovinah družbe Alvidis d.o.o. imajo garancijski rok če je tako navedeno na računu ali garancijskemu listu. Garancija se upošteva skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVP). Garancija se upošteva izključno in le ob predložitvi izvirnika ali kopije originalnega računa in ob upoštevanju navodil proizvajalca izdelka.

Za napake ali okvare ki so posledica nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanskih poškodb in ob neupoštevanju ravnanja kot je to navedeno v navodilih za uporabo izdelka se garancija ne priznava.

 

6. Reklamacija

Reklamacije izdelkov so možne v roku 8 dni od prevzema. Reklamira se lahko in izključno izdelek z napako. Za namensko poškodovano, uničeno ali uporabljeno izdelek v neskladju z navodili za uporabo, reklamacije niso možne.

 

7. Varstvo osebnih podatkov

Družba Alvidis d.o.o., se zavezuje da bo vse podatke, ki jih pridobi s strani uporabnikov oziroma kupcev ob registraciji in/ali naročilu izdelka obdelovala izključno za potrebe poslovanja ter za ostalo pripadajočo komunikacijo. Pridobljeni podatki bodo varovani v skladu s Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Pridobljeni podatki o uporabnikih so na voljo za vpogled uporabniku preko uporabniškega računa.

Družba Alvidis d.o.o. se zavezuje, da brez privolitve uporabnika pridobljene podatke ne bo posredovala tretjim osebam ali jih na kakršnikoli način javno objavljala.

 

Z uporabo spletnih mest katerih lastnik je družba Alvidis d.o.o. ste izrazili svoje seznanjenje in strinjanje z našimi pogoji uporabe.

 

Podatki o upravljalcu spletnih mest in spletnih trgovin

Podatki o uporavljalcu spletnih mest in spletnih trgovin se nahajajo na povezavi O družbi Alvidis d.o.o.


DomovDomov

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

Ni novih izdelkov